top of page

SZUPER(H)ÍRÓK


Képzelj el egy olyan világot, ahol minden olajozottan működik. Az emberek csoportokba szerveződnek, amelyben a lehető legösszehangoltabban dolgoznak. Úgy-e hogy milyen elképzelhetetlen? A mi csapatunk is ennek pont az ellenkezője volt.

Ha egy kulturális blogot szeretnél készíteni egy csapatban, akkor a következőket kell mindenképpen betartanod:

A határidő szent és sérthetetlen, még akkor is, ha másnaposan, fejfájással, laptoptöltő nélkül kell nekifognod a munkának.

Mindig legyen előre megírt anyag, hogy ha becsúszik egy álmos, lustizós hét a szesszió előtt, akkor ne kelljen a határidő előtt egy órával kínok kínjai között anyagot írnod. (sose lesz ilyened).

Inkább ne tegyél ki semmit, ha úgy érzed, hogy egy első osztályos szintjén van az aznapi anyagod fogalmazási szintje. Küldj inkább egy hét múlva kettőt (nem fogsz, mert jövő héten is kínlódással fog eltelni az utolsó pár óra), mint most egy határidős pontért egy borzasztó írást tegyél ki.

Kommunikálj a csoporttársaiddal és olvasd el legalább azokat az írásokat, amiket ők írtak! Ne az év végén döbbenj rá, hogy tulajdonképpen nem is áll olyan rosszul az oldalaltok, mert mindenki írogatott, csak te nem voltál tisztában vele, hogy nem buksz meg. Kellemes érzés év végén erre rájönni, de jobb egész évben ebben a tudatban élni.

Merj kimozdulni a házból egy írás kedvéért! Egy polcról lekapott Jane Austen könyv kritika néha életmentő lehet, de minden héten egy könyvet bemutatni lehet, hogy az olvasónak fárasztó főleg, ha más cikk nem is nagyon jelenik meg.

Soha ne add fel! A végére mindig összerázódik a csapat.

A felsoroltak valós események alapján íródtak!!!

A kezdetektől fogva több sebből vérzett az egész. A legrosszabb helyzetben talán Kata volt, mikor végre kihúztuk a cetliket és kiderült számára, hogy Antal Szidónia és Kolumbán Zsolt került még az ő, hármas számú csapatába. Még most is emlékszem az arcára, mikor felemeltük a kezünket, és félelme nem volt hiábavaló. Nem igazán tettük oda magunkat, de nem adta fel senki, még ő sem. Végül az utóbbi napok összerázták a csapatot annyira, hogy végre csapatként működjünk. Összességében, minden bakit kizárva, egy nagyon jó kis oldalt tudtunk összehozni. Reméljük, hogy a kedves olvasóink jókedvvel olvasták oldalunkat.


bottom of page